R216K2A

  • happykrcheese
    18th July Member 0 Permalink

    Please see this! R216K2A doesn't work in 96.0 but works in 95.0 R1 works on both.

  • LBPHacker
    18th July Developer 0 Permalink
    You don't have to comment everywhere. Works fine for me on 96.0.
  • happykrcheese
    18th July Member 0 Permalink

    @LBPHacker (View Post)

     strange, I tried removing every config files and scripts, uninstalled everything and clean installed tpt again but still no work :< i really want to work on a program 

    Edit: it keeps looping some part. this issue applies on every R2-based pc

     

    Edit 2 : Windows works fine, my mac doesn't.

    Edited 2 times by happykrcheese. Last: 21st July
  • OhNoItzBuster
    22nd July Member 0 Permalink

    lbp can you check this on a mac vm cuz it doesnt work on my non-main hackintosh laptop (main is windows)

  • LBPHacker
    22nd July Developer 0 Permalink
    This is the second report I'm getting on this .-. it's probably some TPT bug, wish it'd appeared before 96.1 was released.
  • LBPHacker
    22nd July Developer 0 Permalink
    Okay, amazing. Turns out it only breaks in release versions, thanks to some optimization clang uses. The problem is that the tmp=4/5 FILTs are programmed such that the code that figures out how many bits to shift by may end up being one bit off. Can you try this save?

    Edited 2 times by LBPHacker. Last: 22nd July
  • LBPHacker
    27th July Developer 0 Permalink
    Well then! I suppose everything has fixed itself, without the need for my intervention, based on the lack of responses.
  • LBPHacker
    3rd August Developer 0 Permalink
    Turns out it does fix it for mac users. Thanks for everyone who answered / neglected to answer.
  • Billcyferka
    3rd August Member 0 Permalink

    Where bug i post

  • AlienX
    3rd August Member 0 Permalink

    @Billcyferka (View Post)

    What bug post you wanted?

    If it for this computir, posted here working fine else made a new thread in help/ feedbeck session.