TPT Multiplayer v2

  • G_speedy07
    14th Nov 2021 Member 0 Permalink

    @Jacob1

    Ok, i am on the vanilla version playing tpt MP.

    Edited once by G_speedy07. Last: 14th Nov 2021
  • KnZahid300
    17th Nov 2021 Member 0 Permalink
    This post has been removed: This post has been automatically removed due to potential abuse.
  • White_Man
    23rd Nov 2021 Member 0 Permalink
    This post has been removed: This post has been automatically removed due to potential abuse.
    Edited once by White_Man. Last: 23rd Nov 2021
  • Redstonenerd
    22nd January Member 0 Permalink

    The mod isnt working, it keeps giving me this error. /scripts/downloaded/2 LBPHacker-TPTMulti.lua:65: bad argument #3 to '__index' (value expected) now, im good at debugging, but i have no idea what to do here, this is next level stuff for me, also, to any mod makers out there, if you want to make an explosion hot, DO NOT SET THE TEMP TO MATH.HUGE, IT WONT MAKE THE TEMPERTURE HIGH, IT WILL OVERFLOW AND MAKE THE EXPLOSION ABSOLUTE ZERO, JUST USE 9999. it annoys me every time to do this to poorly debugged mods, so, modders, please debug your mods before releasing them, at least filter off the most obvious bugs, thank you, and sorry for the rant, it just infuriates me when somebody releases what woukd be a good mod, if it werent for the tens of thousands of bugs it has, and i have to find each and every one of them to make the mod not absolute crap.

    Edited once by Redstonenerd. Last: 22nd January
  • LBPHacker
    22nd January Developer 0 Permalink
    This is a bug that rarely manifests, basically only when you have your scripts configured wrong and have two TPTMPs loaded, and the newest one from the script manager tries to deactivate the other one. You might want to fix that one way or another, but it definitely shouldn't crash even in this weird case.

    I've already fixed this at some point, it's literally a one-letter typo, but it seems I hadn't uploaded the fix to the script server. I did it now, updating the script from the script manager should fix the bug.
    Edited once by LBPHacker. Last: 22nd January
  • Redstonenerd
    22nd January Member 0 Permalink

    ahh, and i had another problem caused by user error, i forgot that i had spike's biology mod instead of vanilla, and the mod was on a slightly older version, which probably didnt have sim.ReplaceModeFlags(), and i have a problem, how do you figure out which line the error is in, it is almost impossible to find it on my pc and i have to search through each individual line, i use Visual Studio Code, what is the best environment for debugging.

    Edited 2 times by Redstonenerd. Last: 22nd January
  • LBPHacker
    22nd January Developer 0 Permalink
    That is weird though, sim.replaceModeFlags is 96.2-only, and TPTMPv2 should refuse to load on older versions.

    Hah, amazing, that's another bug. I forgot to update the minimum version in the client when migrating from an ugly hack to sim.replaceModeFlags. Thus, current TPTMPv2 loads on 96.1 but immediately crashes because that function is not there. Fixed.
  • Redstonenerd
    22nd January Member 0 Permalink

    so could you tell me how to debug, look at the underlined part of my last comment, before i debuged on my phone :P, which is easier, but is still a pain.

    Edited once by Redstonenerd. Last: 22nd January